Boekenverkoop

Beste leerling,
OLVP Bornem Secundair Onderwijs werkt samen met Iddink voor de verkoop van schoolboeken.

Iddink verzorgt de levering van je schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen.

Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.

Wanneer

Het is belangrijk dat je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je, als je op tijd bestelt, kans op een Ipad!

Hoe

Ga vandaag nog naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen
gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode.
– De schoolcode voor 1ste graad (1ste en 2de leerjaar) is 8CP3N3TX
– De schoolcode voor 2de en 3de graad (3de, 4de, 5de en 6de leerjaar) is BGCPB2GK

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 28 juli t/m woensdag 29 augustus 2018. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.
Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.

Hartelijke groeten,
Klantenservice Iddink